По-добър поглед върху Nike Dunk Low “Free 99”

е безрисково да се посочи, че Dunk Low никога няма да се продава на дребно за 99p, но е хубаво да се представя с предстоящия Nike Dunk Low “Free 99”. Многоцветен, несъвместим шедьовър, който за първи път изтече в средата на миналата година, сега сме избягали от макетната зона, както и ние разглеждаме най-близкия си поглед в истинската сделка, както и честно казано? Това е абсолютно бонбони.

Силует, който е толкова виден тази година, колкото и последния, „безплатният 99“ е наистина уникален. Работата върху чиста бяла кожена основа, синьо, зелено, червено, както и жълти тонове, може да бъде открита в двете обувки по някакъв случайно случаен начин. Брандирането на “Nike” украсява езика, както и петата, докато земният “лек шоколад” Swoosh елегантно се плъзга по страничните, както и медиалните странични панели.

Изображение чрез изтичане.Sneaks

Изображение чрез изтичане.Sneaks
Прехвърляйки фокуса си по -долу, ще откриете хрупкава междинна подметка, която е линия с подметка за гумена за тен, както и завършването на ниската потапяне са чифт персонализирана стелка “безплатна 99”, която се влияе от стикерите на разходите. Интересното е, че ако обувката е малко луда за вас, те включват чифт обикновени бели дантели в кутията – не че това ще има голяма разлика!

Очаква се да намалее заедно с “черна” версия, Nike Dunk Low “Free 99” със сигурност ще развесели настоящото ви въртене, така че не забравяйте да го заключите при единствения доставчик за повече информация за освобождаването, докато се развива! Нека да разберем в какво вярвате в този предстоящ цвят, както и докато сте тук, може да се доближите и с Off-White X Nike Dunk Low “Black White”, както и “Black Grey”!

Изображение чрез изтичане.Sneaks

Изображение чрез изтичане.Sneaks