Този най -актуален колаб на HUF X Miles Davis отдава почит на сградата на Jazz Prince of Darkness

на колекцията си от 90 -те години на скейт силуети по -рано това лято, HUF се завръща с още един избор на елегантни стоки. Този път около калифорнийската марка празнува легендарния музикант, както и принца на тъмнината на джаза, Майлс Дейвис.

За непознатия Майлс Дейвис беше американски тромпетист, ръководител на ленти, както и композитор. Често се счита за една от много известни фигури на 20 век, Майлс Дейвис беше истински икона както в джаза, така и в музиката като цяло. С 8 Грами, както и 32 номинации, умението му като музикант беше неоспоримо.

Изображение с помощта на Дъстин Акленд
Тази най -актуална колекция на HUF изглежда на „Електрически мили“ епоха на 70 -те, както и 80 -те, както и използва албумите на музиканта, онлайн изпълнения, както и дори собствения си стил за вдъхновение. Предложенията за облекла се състоят от якета, екипаж, качулки, ризи с отворени яки, тениски, както и суитчъри, всички от които са били отгоре от Избор на аксесоари, включително шапки за контейнери, шапки, чорапи, както и две тестета на скейтборд.

Изображение с помощта на Дъстин Акленд
Открояващи се парчета от колекцията спортуват мотив за лого на „Bitches Brew“, подходящо кръстен на записа на Майлс Дейвис от 70 -те години. В допълнение, редица тромпетни подписи са представени по време на празнуването на неговия решаващ инструмент.

Пълната колекция се предлага сега на уебсайта на HUF, така че не пропускайте тази! В други новини, шибано невероятно го поддържайте цветно за есен/зима ’21.

Изображение с помощта на Дъстин Акленд