Първо погледнете Nike SB Dunk Low “Laser Blue”

, сега сме на половината път с годината, която се чувства така Ръцете си на поне един чифт потапяния на Nike. Запазвайки това казано, уверете се, че имате много площ в ротацията си, тъй като Nike SB Dunk Low “Laser Blue” Colourway току-що беше дразнен от маратонки Insider @CulturesourceInc, както и ние разглеждаме първия си поглед върху ансамбъла Така че проверете за още!

Започвайки от върха, тромав подземен език седи, за да осигури допълнителна възглавница, както и комфорт за потребителя, предимно за приспособяване на нуждите на скейтърите, тъй като това е това, което отличава SB потапяне от рутинните ви потапяния на Nike. Освен това, превръщането на тази версия задължително-челово за Avid Nike Aficionados е цветовият план, издърпан директно от Nike Air Max 90 OG “Laser Blue” от 1990 г.

Преминавайки към основната конструкция с нисък връх, се приспособяват заедно, припокривайки се в бяло, както и занаятите кутиите на пръстите на краката, както и нашийниците, за да предложат повишена издръжливост. Панелите около пръстите на краката, очите, както и покриването на кварталите са акцентирани в неутрално сиво, сдвоено с “лазерно синьо”, маркиращи подреждането на езика, най -качествените раздели на петата, както и устойчивата гумена подметка, след това закръгляха Старк черно на зарове сегменти на петата. Конфигурацията е обща с етикетите на езика на Nike SB, както и с лога на сивия велур SWOOSH през страничните стени.

Понастоящем Nike SB Dunk Low “Laser Blue” няма дадена официална дата на издаване, но ако останете заключени в най -доброто тук, в единствения доставчик, ние ще бъдем първият, който ви актуализира от всички най -нови дати за издаване на Nike. В Associated News, подгответе се за Gundam X Nike SB Dunk High!

Изображение чрез CultureSourceIncnike SB Dunk Low “Лазерно синьо”

Int’l доставка

Виж повече

Изображение чрез CultureSourceIncnike SB Dunk Low “Лазерно синьо”

Int’l доставка

Виж повече