Официални изображения на военновъздушните сили на Kith X Nike 1 „University Red“ е кацнала

с много повече, както и много повече снимки на военновъздушните сили на Kith X Nike 1 „University Red“, които се появяват точно тук, както и Там сега разглеждаме официален поглед върху високата топла колаб. Дечината на американския моден дизайнер Рони Фиг, тази чиста двойка беше много намерена в предпочитаното от него списание за маратонки, Master Shoes Master, по -рано тази година.

Изображение чрез py_rates
Работейки върху традиционния цветен план „тройно бяло“, който прави вълни, като се има предвид, че началото на 80 -те, Kith AF1 е изработен от няколко от най -добрите кожа, които силуетът някога е виждал. Сатен рокли от висок клас Вътрешната облицовка за ултра първокласна естетика, докато допълващ Nike Swoosh стреля през страничния пръст.

По протежение на страничните, както и медиалните странични панели ще откриете логото на логото на Kith Box, само за да подчертаете Hyped Partnership, както и петата е бродирана с “кит”, стилизирана в традиционния шрифт “Nike”. Етикетът, вдъхновен от японския флаг, украсява езика, както и за закръгляне на ВВС 1, въздушната мелница е предоставена донякъде обезцветен вид, което води до реколта естетика, която със сигурност ще върти главите.

Изображение чрез py_rates
Ранните слухове предположиха, че „Air Force 1„ University Red “на Kith X Nike ще бъде специална за Япония, но те все още не са официално потвърдени. Подредени да въведат изключително скоро, уверете се, че го държите заключен на единствения доставчик, ако искате чифт в ежедневната си ротация! Ако това не са вашата чаша чай, изглежда, че много повече кит x Nike Air Force 1 са на път!

Изображение чрез py_rates