Инжектирайте поп цвят във вашата колекция с тези 10 динамични маратонки

с есента, сега в разгара си, никога не е имало много по -добро време да вкарате поп цвят във въртенето на маратонката си. Да, можете да го играете безрисково с чифт „тройни черни“ маратонки, но защо, по дяволите? Само тъй като дните стават все по -тъмни, както и по -пищни, това не означава, че вашата игра на маратонки също трябва! Запазвайки това казано, ние сме подбрали няколко от най -динамичните обувки, които сега можете да полицай най -добре!

Nikeâ Air Vapormax Flyknit 2.0 „Лек крем/състезател синьо“

Изработен от еластичен Flyknit, силен син нюанс заема площ по долната част на Nike Air Vapormax Flyknit 2.0 „Лек крем/състезател син“, работещ с метода си толкова, колкото се сблъсква с горната зона от белите. Присъства и се предлага и с крем оцветен SWOOSH, както и под A В пълна дължина система за възглавница за въздух Vapormax, закръгляйки леката двойка.

adidas originalsâ nmd r1 ‘зелен мрамор’

За разлика от всеки тип NMD преди него, Adidas Originals NMD R1 ‘Green Marble’ разполага с горна част на Primeknit, която може да се похвали с чиста екологична мраморна тема. Черните акценти правят своя метод върху системата за връзване, както и около петата, докато белите щепсели EVA предлагат мраморната маратонка с някакъв толкова необходим контраст. Абсолютен шедьовър.

Nike Air много повече Uptempo ‘Georgetown’

Вдъхновен от Джорджтаун Хояс, който вероятно беше една от най -добрите програми за баскетбол в колежа през 80 -те, както и 90 -те, Nike Air много повече Uptempo ‘Georgetown’ е боядисан в “Cool Grey”, както и “Midnight Navy” Huese . Тоналната междинна подметка, както и гумената подметка седят под краката, както и въздушната система осигуряват допълнителен комфорт, както и по -плавен крак.

adidas ultra увеличение Покажете вашите ивици „облак бял“

Издаден като част от пакета „Покажи на вашите ивици“, Adidas Ultra Ravers показва вашите ивици „Cloud White“ разполага с чиста бяла горна част на Primeknit, както и допълваща чаша на бежовата пета. Tonal Three Stripe Branding осигурява на този UB естетически улов на окото, както и долу, по -долу, с пълна дължина увеличение на междинната подметка присъства за непобедим комфорт.

Nike Zoom Fly SP ‘Dark Citron’

С безпроблемен фламеш от едно парче фламеш, Nike Zoom Fly SP ‘Dark Citron’ е всичко, колкото и просто просто. Използване на редица чисто нови технологии като пълна дължина, въглеродна найлонова плоча, вградена вътре в междинната подметка, в допълнение към лунарлонната възглавница, която съчетава мека, както и твърда пяна за баланс на шоково усвояване, стабилност, както и реакция, вие Изискване тази двойка във вашата колекция най -добре сега.

adidas originalsâ nmd r1 ‘bed’

Въпреки че Adidas Originals NMD R1 ‘Bred’ със сигурност не е толкова цветна, колкото другите дизайни в този списък, този динамичен поп от червено наистина е нещо. Боядисан в традиционен цвят, този номад се отличава с дишащо прилягане на горна боя

Nike Air Max 95 OG ‘Solar Red’

Nike Air Max 95 OG „Solar Red“ всъщност е огън. Облечен в „бяла“, „слънчево червено“, „гранит“, както и „прахова“ цветова схема, този AM95 разполага с чисто бяло, което се прибира в горната част с нюанси на сивото навсякъде. Открояването на обувката са силни червени акценти на дантелените бримки, езици, стелка, лого на Swoosh, както и подметка, както и за закръгляне на всичко, динамична въздушна система се отличава с междинната подметка за допълнителен комфорт.

adidas originals eqt поддръжка mid adv ‘glow’

Отпразнувайки 25 години от известната линия на EQT, Adidas Originals EQT поддържа Mid Adv ‘Glow’, може да се похвали с ярко жълта раирана горна част с черна, както и секция с червено тъкане на петата. Подписът на Adidas Три ивици се появяват през контрастни панделки, които се свързват към дантелените уши, както и лежат върху светлосив кожен панел в зоната на средата на краката, в допълнение към отпечатаните черни ивици на по-късната междинна подметка.

Nike air max 1 ‘просто го направете’

Част от „просто го направете“. Pack, който празнува тридесет години от известния етикет, Nike Air Max 1 „Just It“ е изработен от комбинация от материали, включително първокласна кожа, както и дишаща мрежа. Силните оранжеви акценти правят тяхното съществуване, разбрани в горната, както и върху въздушния балон, докато „просто го направете“. Лозунгът е осеяна навсякъде за естетика, улавяща окото.

adidas originals continental 80 ‘прозрачно розово’

Поставяйки поразителна прилика с Yeezy Powerfase, Adidas Originals Continental 80 ‘Clear Pink’ има лесен стил, който се състои от пастелно розово кожена горна част, както и от гумена чаша. Тук се свеждат до минимум разкрасяванията, с тънко червено, както и ивица на флотната лента, преминаваща през страничния панел, донякъде перфорирана, очертаваща близо до калницата, както и пръстите на краката, както и адиди, брандиращи до дантели, в раздела Език, както и брояч на петата.

Е, ето го! Десет динамични маратонки, които изисквате в колекцията си най -добре сега! НаправетеВие сте съгласни с това или вярвате, че трябва да има няколко много по -заслужили споменавания? Нека разберем в секцията за коментари по -долу, както и не забравяйте да го заключите за единствен доставчик за най -новите, както и най -големите в маратонките!