Том Сакс току -що разкри следващата си обувка Nike, както и най -вероятно не е това, което сте очаквали

Том Сакс не е пълен непознат за колабите на Nike, но следващата му обувка Swoosh най -вероятно не е това, което сте очаквали изобщо. Разкрит на изложбата си „Чаена церемония“ в художествената галерия „Токио“, американският съвременен художник показа Solarsoft сандала, както и честно казано не за всички!

Приличайки на известните запушвания на Crocs, Solarsoft сандалът е боядисан в силен жълт цвят, както и е изработен от Lunarlite Technology. С участието на избухнала крак, каишка, взета от предишните колаби на Tom Sachs X Swoosh, може да се види в областта на средния крак за най -голямото приспособяване на заключването. Перфорациите присъстват по протежение на Toebox за допълнително помещение за дишане, както и около петата „Nike“; Брандирането е релефно, завършвайки омаловажавания, но специален дизайн.

В този момент от времето не се разбира нищо друго за сандала Tom Sachs X Nike Solarsoft, така че ако искате да добавите чифт към вашата колекция, не забравяйте да го направите заключен на единствен доставчик за много повече информация за освобождаването като Той се развива! Нека разберем какво мислите и докато сте тук, погледнете пълната гама от маратонки Nike!

Изображения с помощта на Highsnobity