Пробата за ниска „тропическа микс“ на Nike Dunk се появи

силуетът на Nike Dunk вече има редица предавания, подготвени да въведат този зимен сезон, но определено също се подготвя за блаженото лято напред. Независимо дали тази готова на улицата Nike Dunk нисък „тропически микс“ е официален цвят или просто примерна двойка, няма отхвърляне, че те вече са в задължителния списък на основните колекционери на Дънк днес.

Профилът с нисък връх разполага с разрушени кожени наслагвания, за да се насладите на асортимент от пастелни цветове: син, лилаво, розово, праскова, както и жълто-всички от които са в несъответстваща покупка отляво, както и най-добра обувка. Кутиите на пръстите на краката, четвърт прозорци, както и подложката на междинната подложка са покрити с бели, както и седят на сива гумена подметка.

Изображение чрез Bitchlikemykicks
Това, което прави тази двойка наистина специална, е палмата, както и теми за изгрев, отпечатани върху страничните токчета. Езиците с марка Nike, както и раздели на петата общо това желаемо предложение. За тези, които искат да обърнат глави по улиците това лято, тогава тези ниски ниски ниски ниски са не-мозъчни.

Бихте ли полицайски служител на Nike Dunk Low “Tropical Mix”? Уверете се, че сте затворени в Best Toy Toy Toy Toing, при единствения доставчик за всички най -нови версии на Nike. В Associated News можете да предприемете пътуване до дивата страна с Nike Dunk Low “Safari Mix”.

Изображение чрез Bitchlikemykicks