Страхът от колекцията на бога X Converse получава възстановяване тази седмица!

Ако не сте получили шанс да се справите със страха от бог x Converse Chuck 70 Collection по -рано тази година, не се притеснявайте, тъй като заветното сътрудничество ще бъде поставено по -късно тази седмица! Поемането на Джери Лоренцо за класиката, тя получи груба и готова преобразуване, която със сигурност ще работи с всяко прилягане, която ги хвърляте!

Похвали се с двутонен външен вид, който е толкова чист, колкото се получава, горните са обвити в реколта платно, докато езикът се извършва в маслено гладка кожи. Капачката на Converse Converse Converse Mubse се завръща, докато допълнителните дълги дантели елегантно се увиват около глезена за този подпис Страхът от Бог изглежда, че всички ние знаем и обичаме.

Int’l доставка

Виж повече

Int’l доставка

Виж повече

“Essentials” е изрязан през лявата пета и закръглянето му е двойка стелки по поръчка, които циментират сътрудничеството, финализират монохроматичната естетика.

В този момент са потвърдени, че само „черните“ и „естествените слонова кост“ са потвърдени, че се уверете ! В други новини за сътрудничество, Virgil Abloh току-що потвърди, че друг изцяло бял X Nike Dunk Low е на път!

Int’l доставка

Виж повече

Int’l доставка

Виж повече