Притесването на God X Adidas сътрудничество ще бъде ли скоро?

Въпреки че видя само качулка за печат от лого от първото предстоящо притеснение на Джери Лоренцо за бог X adidas, малко сътрудничество от късно са уловили както сърцата, така и умовете на публиката на уличните дрехи по целия свят. Хванахме първия си поглед на най -новите предложения в края на декември, когато Джери Лоренцо беше намерен в играта на Лейкър, спортувайки предстоящото парче

Много за радост на многобройните фенове, предстоящата колекция за притеснения на God X Adidas неочаквано се появи в Innersect в Шанхай миналия уикенд, в комплект с подчертана витрина. Това за многобройни е достатъчно доказателство, което предполага, че първите предложения от сътрудничеството ще отпаднат незабавно.

Като част от изскачащия прозорец видяхме познатата флуоресцентна жълта качулка да пристига с контрастен син шрифт. В допълнение, виждаме нова версия на Crewneck на същото парче. Изглежда, че този елемент пристига с оребрена шия, подгъва и маншети заедно с огромен и нежелателен прилягане.

Тепърва ще знаем точно кога ще стартира пълната адидас X, която се тревожи за Божия сътрудничество, така че не забравяйте да го държите заключен в най -добрия тук, при единствения доставчик за най -новите. В други новини – Лос Анджелис Кингс X Непобедим празнуват текущия сезон на НХЛ.