Не пропускайте тази седмица Nike React Aspect 87 ‘Dusty Peach’ & ‘Moss’

се подготвяйте за лятото с чисто новия React Aspect 87 на Nike! Показвайки се в „мъх“, както и „прашна праскова“, и двете обувки се инжектират с вкусно тропически тонове, така че са идеални за по -топлите месеци напред!

Правейки други маратонки екологични със завист, Nike React Aspect 87 Moss е боядисан в лек екологичен, както и в земния кафяв цветен план с кралски сини акценти навсякъде. От друга страна, Nike React Aspect 87 Â Dusty Peach пристига в червено вино, червено, силно синьо, както и тъмно сива палитра, с изключително фини шиещи люляк през целия вид, който трябва да върти глави през този сезон.

И двете цветни пътища функционират пълна полупрозрачна горна част, която отдава почит на миналите силуети на Swoosh, система за облицовка, която се влияе от обувките с труден път, както и, разбира се, система за реагиране на реакция на пълна дължина долу, която е ли линия с гума на венците за допълнителна устойчивост като сцепление с всяка стъпка.

Nike React Aspect 87 ‘Moss’, както и “Dusty Peach” ще намалеят тази седмица в четвъртък, 2 май, в 8 часа сутринта в Nike UK, както и да изберат борсисти. Нека разберем кой цвят ще допринесете за вашата колекция и докато сте тук, разгледайте пълната гама от маратонки Nike!